Nederlands Duits

Te huur gezellige vakantiebungalows aan de westzijde van het Gardameer in 'Villaggio di Sunclass' in Tignale.
Het gemoedelijke vakantiepark ligt op 600 meter hoogte in het natuurgebied Alto Garda.
De bungalows zijn individueel, maar ook in combinatie te huur.
 

Verhuurders

Maak kennis met de verhuurders van de de vakantiehuisjes.
Ervaring van een bezoeker aan de huisjes is te lezen in een blog over zijn bezoek aan Italiƫ.

Verhuurder C26

Astrid en Frans van Duijnen uit Roermond zijn sinds 2009 de trotse eigenaren van vakantiebungalow C26. Samen met hun drie kinderen brengen zij al jaren hun vakantie in Tignale door. Voorheen huurden zij met veel plezier een vakantiebungalow in het Sunclass bungalowpark. Maar nu gaan zij op vakantie naar hun eigen vakantiehuis. De weken dat zij er zelf niet kunnen zijn, willen zij graag anderen laten genieten van hun bungalow, het gemoedelijke vakantiepark en de mooie omgeving.

Verhuurder B41

Hans en Henriet Op Heij uit Roermond bezitten vakantiehuis B41. Toen zij enige jaren geleden op doorreis 'Villaggio di Sunclass' aandeden om hun vrienden Astrid en Frans van Duynen te bezoeken, gingen zij er niet meer weg. Tijdens deze vakantie hebben zij een bungalow gekocht. Nu brengen zij elke vakantie in Tignale door. Vele vrienden, kennissen en familieleden hebben door de enthousiaste verhalen van Hans en Henriet al kennis gemaakt met deze bijzondere vakantieplek.

Verhuurder B8

De verhuurder van vakantiebungalow B8 is sinds 2009 Henny Op Heij uit Rosmalen. Henny is een zus van Hans. In haar vakantie gaat zij graag naar verre landen. Maar Italië en het Gardameer blijven toch voor haar favoriet. Zij gaat bij voorkeur in het voor- en najaar naar Tignale toe en geniet dan van mooie wandelingen, het prachtige uitzicht, het aangename weer en het heerlijke eten in een van de restaurantjes in de omgeving.

Henny coördineert de aanvragen die lopen via deze website.
Stel een vraag© Gardameer vakantiehuizen - Tignale - Italië