Vakantie aan het Gardameer

Vind hier je vakantiebungalow

Wie zijn wij

Jaren geleden zijn wij, drie bevriende families, neergestreken aan de Riviera di Limone in het gemoedelijke vakantiepark ‘Villaggio di Sunclass’.  Wij kennen elkaar uit onze jeugd en zijn in de loop van de jaren allemaal grote fan van het Gardameer geworden. We houden van de warme sfeer in het dorp Gardola, het lekkere eten in een van de vele restaurantjes, lange wandelingen door de mooie natuur, de gezellige strandjes van Tignale, Gargnano, Campione en Limone, maar we genieten ook enorm van onze gezellige huisjes en het prachtige uitzicht op het Gardameer.

Frans en Astrid

Astrid en Frans zijn sinds 2009 de trotse eigenaren van vakantiebungalow S014. Samen met hun drie kinderen brengen zij al jaren hun vakantie in Tignale door. Voorheen huurden zij met veel plezier een vakantiebungalow in het Sunclass bungalowpark. Maar nu gaan zij op vakantie naar hun eigen vakantiehuis. De weken dat zij er zelf niet kunnen zijn, willen zij graag anderen laten genieten van hun bungalow, het gemoedelijke vakantiepark en de mooie omgeving.

Hans en Henriet

Hans en Henriet bezitten de bungalows B007,  S001 en S031. Toen zij in 2006 op doorreis ‘Villaggio di Sunclass’ aandeden om hun vrienden Astrid en Frans te bezoeken, gingen zij er niet meer weg. Tijdens deze vakantie hebben zij een bungalow gekocht. Nu brengen zij elke vakantie in Tignale door. Vele vrienden, kennissen en familieleden hebben door de enthousiaste verhalen van Hans en Henriet al kennis gemaakt met deze bijzondere vakantieplek.

Henny

De verhuurder van vakantiebungalow D055 is sinds 2009 Henny, een zus van Hans. In haar vakantie reist zij graag naar verre landen. Maar Italië en het Gardameer blijven voor haar toch favoriet. Zij gaat bij voorkeur in het voor- en najaar naar Tignale toe en geniet dan van mooie wandelingen, het prachtige uitzicht, het aangename weer en het heerlijke eten in een van de restaurantjes in de omgeving. 
Henny coördineert de aanvragen die lopen via deze website. Stel je vraag.